Airwallet dashboard

Dit overblik over din forretning og dens performance

Afspil video

Overview

Dan dig et hurtigt overblik over økonomien

Når du logger ind på Airwallet dashboard, kommer du direkte ind på overview, som er lavet til at du hurtigt kan danne dig et overblik, over hvordan din forretning kører.

Overviewet viser dig det beløb du for udbetalt næste gang, hvornår dette beløb bliver udbetalt og hvor mange aktive brugere du har.

Derudover er der en graf der illustrerer din omsætning over tid, hvor du kan følge omsætningen over de seneste 7 dage, de seneste 30 dage og de seneste 12 måneder.

Ligeså viser cirkeldiagrammet ude til højre, den samlede omsætning over det valgte tidsinterval. Det giver dig samtidig et overblik over hvilke fem lokationer der har den største omsætning.

Afspil video

Transactions

Følg med i brugernes transaktioner

Transaktionsoversigten giver dig mulighed for at se, al information på alle transaktioner brugerne har foretaget på dine maskiner. Det er muligt at søge sig frem til en bestemt transaktion via transaktionens ID, bestemte lokationer og efter dato.

Du har også mulighed for, at downloade transaktionslister til  Excel ved at klikke på ‘Export list’ knappen øverst til højre.

Har brugerne oplevet et problem med deres tøjvask, er det også muligt at refundere købet. Dette gøres ved at klikke på ‘Refund’ knappen yderst til højre på den enkelte transaktion.

Afspil video

Your locations

1 . Opret og hold styr på dine lokationer

På lokations siden opretter du de lokationer, hvor du har maskiner. Dette gøres ved at klikke på ‘New location’ knappen.

Siden giver dig nemt et overblik over dine lokationer. Herunder detaljer om hver lokations omsætning og hvor mange gange maskinerne gennemsnitligt er startet per dag.

2. Opret dine maskiner på lokationen

Når du har oprettet en lokation, får du mulighed for at oprette de maskiner du har på denne lokation, ved at klikke på ‘New device’ knappen.

Udover at maskinen nu er oprettet og klar til brug, har du også overblik over hvornår maskinen sidst var i brug, og hvor meget maskinen har indtjent de sidste 30 dage.

Nederst til højre har du muligheden for at slettet eller omdøbe den valgte lokation.

Moderniser dine servicer og reducer dine omkostninger!

Et moderne mobilbetalingssystem specialudviklet til ubemandede services’
– let administration til en overkommelig pris.