Mobilbetalings markedsføring på din lokation

Markedsføring

Nedenfor finder du flyers og plakater som du kan bruge til at vise dine kunder at de kan betale med Airwallet ved dine services. Du skal blot klikke på knappen under et af billederne for at downloade en pdf-version. Klik på billederne individuelt for at se dem i forstørrede. Når du har downloadet materialet kan du hænge det op i din butik, på din service eller ved din betalingsterminal.

Plakat - Dansk
Plakat - Engelsk
Infoguide på dansk
Infoguide på engelsk

Brug for mere hjælp?

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 7879 9999. Vores venlige supportteam sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.