Brug af Airwallet appen

Appens kravspecifikationer

Krav til din smartphone

Airwallet appen er designet til at virke på alle smartphone styresystemer ned til og med følgende versioner :

Apple – iOS:  iPhone 5s
Android: Android version 4,4 (KitKat)
Windows: Ingen Support.

Som udgangspunkt skal din smartphone også have Bluetooth 4.0

Konto og indstillinger

Når du har downloadet appen til din telefon skal du gøre følgende for at opsætte den:

1. Oprette en konto.
    Tryk på knappen “Opret Ny Bruger” og indtast dit navn, et aktivt telefonnummer der kan modtage sms’er, en gyldig mailaddresse og en adgangskode.
    Acceptér persondata forordningen og vores brugerbetingelser.
  2. Indtast dine betalingskort oplysninger.
    Vi accepterer følgende kort
  3. Giv tilladelse til at Airwallet appen må anvende Bluetooth og slå lokationsdeling til for appen.

Brug for mere hjælp?

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 7879 9999. Vores venlige supportteam sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.