Rettigheder, Betingelser og Sikkerhed

Garanti

12 måneders garanti

Airwallet giver en 12 måneders garanti, der begynder på leveringsdatoen af enheden. Airwallet garanterer i løbet af denne 12-måneders periode, at enheden er fri for materielle fejl, der forhindrer normal drift.

Airwallet er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller defekter på enheden forårsaget af normal slitage, ukorrekt brug eller ved uheld, ondsindet skade, fare, overskydende luftfugtighed, væskeindhold, elektrisk spænding eller andre miljøforhold, som ikke almindeligvis findes i et normalt sikkert arbejdsmiljø. Airwallet er ikke ansvarlig, hvis fejlen opstår, fordi du ikke har fulgt Airwallets skriftlige instruktioner vedrørende opbevaring, installation, brug eller vedligeholdelse af enheden, eller hvis du ændrer eller forsøger at reparere den relevante kortlæserenhed uden skriftligt samtykke fra Airwallet. Airwallets garanti omfatter ikke kabler, tilbehør, stik eller strømforsyningsenheder.

Det er dit ansvar at returnere den defekte enhed til Airwallet. Airwallet vil efter eget skøn enten reparere eller udskifte fejlbehæftede enheder inden for 90 dage efter datoen for modtagelse af enheden. Airwallet anbefaler dig at kontrollere enheden omhyggeligt inden afsendelse for at sikre, at den er defekt. Enhver enhed returneret, som ikke er fundet defekt eller er blevet beskadiget eller misbrugt af dig, vil blive returneret til dig, og du vil blive faktureret for fragtomkostningerne. En repareret eller udskiftet enhed garanteres for den uafbrudte del af den oprindelige garanti.

Brug for mere hjælp?

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 7879 9999. Vores venlige supportteam sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.