Rettigheder, Betingelser og Sikkerhed

Garanti

12 måneders garanti

Airwallet yder en 12-måneders garanti, der begynder på enhedens leveringsdato. I løbet af denne 12-månedersperiode garanterer Airwallet, at enheden er fri for materielle fejl, der forhindrer normal drift.

Airwallet er ikke ansvarlig for skader eller defekter på enheden forårsaget af normalt slid, forkert brug eller ulykke, ondsindet skade, fare, fugtskader, væskeindhold, elektrisk spænding eller andre miljøforhold, der ikke findes i et normalt sikkert arbejdsmiljø. Airwallet er ikke ansvarlig, hvis fejlen opstår, fordi du ikke har fulgt Airwallet’s skriftlige instruktioner vedrørende opbevaring, installation, brug eller vedligeholdelse af enheden, eller hvis du ændrer eller forsøger at reparere den pågældende enhed uden Airwallet’s skriftlige samtykke. Airwallet’s garanti inkluderer ikke kabler, tilbehør, stik eller strømforsyningsenheder.

Det er dit ansvar at returnere den defekte enhed til Airwallet. Airwallet vil efter eget vurdering enten reparere eller udskifte defekte enheder inden for 30 dage fra modtagelse af enheden. Airwallet anbefaler, at du kontrollerer enheden omhyggeligt inden forsendelse for at sikre, at den er defekt. Enhver returneret enhed, der ikke har vist sig at være defekt eller er blevet beskadiget eller misbrugt af dig, vil blive returneret til dig, og du vil blive faktureret for forsendelsesomkostningerne. En repareret eller udskiftet enhed bibeholder garantien for den uafbrudte del af den originale garanti.

Brug for mere hjælp?

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 7879 9999. Vores venlige supportteam sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.