Om Airwallet

Historien bag Airwallet

Sådan opstod idéen

Idéen bag Airwallet opstod i frustration over ikke at have flere mønter tilbage i lejligheden på vaskedag. Det betød at der ikke kunne vaskes tøj den dag. Det var en dårlig kundeoplevelse og det resulterede i mistet omsætning i vaskekælderen.

Selvom problemet med at SKULLE bruge mønter kunne løses ved opgradering til mobilbetaling, var boligselskabet ikke interesseret i dette. Opgradering var for dyr, og tilbagebetalingstiden på investeringen var for lang.

Derfor blev det Airwallets vision at tilbyde opgradering til mobilbetaling, så selv de mindste virksomheder kan følge med tiden og tilbyde mobilbetaling til deres kunder. Airwallets innovative samspil mellem software og hardware gør det muligt for alle ubemandede services, at opgradere til mobilbetaling så alle virksomheder, uanset størrelse, kan følge med tiden.

Her er vi i dag

I dag har vi fået udviklet to konkurrencedygtige produkter (Airwallet PRO og R2). I samspil med vores Airwallet app og webbaserede dashboard, udgør dette en løsning som lever op til nutidens mobilbetaling til en ekstremt fordelagtig pris.

Produkterne har vagt stor interesse i brancherne med solarier og vaskekældre. Og vi ser et stort ikke udforsket potentiale i andre segmenter.

Brug for mere hjælp?

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 7879 9999. Vores venlige supportteam sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.