Sådan får du Airwallet

Bestilling af Airwallet enheder

Du kan bestille Airwallet ved at kontakte os til en dialog om dine behov.
Kontakt os på følgende måder:

1. Vælg “Køb” i pristabellen på forsiden eller produkt siden
  2. Skriv til os på vores kontakt side eller send os en mail på [email protected].

Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

I gang med din første Airwallet

At oprette sig på Airwallet tager kun få minutter. Du kan gøre det her på siden i menuen Gå til Dashboard.

1. Klik “Create an Account” og opret en ny konto.
  2. Udfyld dine virksomhedsdetaljer i formularen.
  3. Login på Dashboardet med din nye konto. Skriv den mail og kode du tastede i formularen.
  4. Klik på “Your Locations” og herefter klik på “New Location” for at oprette din første lokation. Skriv navnet eller addressen på lokationen.
  5. Klik på din nyoprettede lokation, og klik “New Device”. For at oprette din første Airwallet enhed.
  6. Skriv din enheds serienummer i feltet. Serienummeret  står på din enheds bagside. Nummeret starter med “AW” og er på 12 cifre.
  7. Vælg hvilken service du vil forbinde til din Airwallet enhed og indstil den efter brug, signaltype og pris ved at følge vejledningen.
  8. Nu kan du montere din enhed på din fysiske lokation. Følg montage vejledningen som du modtog med din enhed eller find den digitalt her på support siden under fanen “Montagevejledninger”.
  9. Du kan nu modtage mobil betalinger!

Der er ingen grænse for antallet af enheder per lokation eller lokationer per konto.
Gentag trin 4/5 – 7 for at tilføje flere lokationer eller enheder.

Du kan tilvælge installation fra vores landsdækkende samarbejdspartner TS-Gruppen AMBA, og vælg hvilke installations datoer der passer dig bedst. Du kan også benytte din egen el-installatør, og følge vores montagevejledninger.

Brug for mere hjælp?

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 7879 9999. Vores venlige supportteam sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.