Brug af Airwallet appen

Sådan fungerer appen

Airwallets brugeroplevelse

Airwallet er en simpel service, hvilket gør appen let forståelig og meget brugervenlig. Første gang appen downloades skal kortoplysninger indtastes. Herefter kan brugerflowet deles op i 3 enkle trin.

Trin 1: Brugeren vælger den ønskede service

Trin 2: Brugeren vælger ønsket tid og swiper

Trin 3: Betalingen verificeres i skyen og gennem brugerens telefon, herefter starter servicen

Brug for mere hjælp?

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 7879 9999. Vores venlige supportteam sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.