INFORMATION OM AIRWALLET​

Priser

Hvad koster systemet

I Airwallet har vi en simpel og gennemsigtig prissætningsstrategi. Vi tager penge for Airwallet enheden og vi tager et transaktionsgebyr. Vi tager ingen penge for installation, da dette arbejde udføres af kunden selv eller af vores landsdækkende el-installatør partner.
Ingen binding eller skjulte gebyrer.

Se vores priser nedenfor.
Yderligere spørgsmål til priser kan besvares her.

Brug for mere hjælp?

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 7879 9999. Vores venlige supportteam sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.
Du kan også sende os en email.

149 kr.

per maskine per måned

Du vil modtage Airwallet enheden uden beregning.
Du betaler udelukkende for installationen!