Udbetalinger

Hvordan foregår det?

Efter du har oprettet din Airwallet-konto på dashboardet og tilknyttet bankkonto, er du klar til at gå i luften med dine Airwallet enheder.

Når du har installeret dine enheder og registreret dem til din konto kan du begynde at modtage betalinger. Herefter bliver dine transaktioner løbende akkumuleret og udbetales primo efterfølgende måned.

Vores standardtidsplan for udbetalinger er i starten af hver måned*.

Vi overfører pengene til din konto og sender dig en oversigt på din mail.

*Vi udbetaler ikke på lørdage, søndage og helligdage.

Brug for mere hjælp?

Fandt du ikke det du søgte? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 7879 9999. Vores venlige supportteam sidder klar alle hverdage mellem 8:00 og 16:00.